Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 24.02.2021. 08:06

Obavještenje o popisu polјoprivrede radi uspostavlјanja baze podataka za potrebe opštine

Izvor: Akta.ba, 22.02.2021.

O B A V J E Š T E Nј E

 

Obavještavaju se polјoprivredni proizvođači sa područja opštine Han Pijesak da je u toku popis polјoprivrede radi uspostavlјanja baze podataka za potrebe opštine, pošto su podaci sa kojima sada raspolažemo nekompletni i kao takvi ne mogu poslužiti za realno sagledavanje situacije u polјoprivredi i definisanja programa i projekata razvoja u oblasti polјoprivrede kao i planiranja podsticaja za polјoprivrednike iz budžeta opštine.

Popis se sprovodi na osnovu Upitnika. Jedan upitnik se popunjava za jedno gazdinstvo. Popis traje do 28.02.2021 godine tako da svi polјoprivrednici koji do sada nisu popunili upitnik mogu se javiti u opštinu Han – Pijesak ili pozvati na dole napisane brojeve telefona kako bi se dogovorili o mjestu i načinu popunjavanja Upitnika. Rok za popis se neće produžavati. Iskreno se nadamo da polјoprivrednici prepoznaju važnost ovih aktivnosti i da će aktivno sarađivati, kako bismo što prije, na obostrano zadovolјstvo završili ovaj značajan posao.

Kontakt osoba: Momirka Ponjarac, tel. 065-264-310; 057-557-108 (lokal 134)

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: